Smart IPTV på udkig efter forhandlere!

Ønsker du at tjene penge ved at sælge til / for os? Tøv ikke med, dette er et marked, du vil investere i, uanset om du har en butik eller sælger til dine venner og bekendte.

Det bedste af alt er, at du som forhandler kører dit eget brand under vores servere. Vi tager os af alt det tekniske, alt hvad du skal gøre er at have fuldt fokus på at opbygge din egen kundebase og være en god forhandler.

At arbejde i din egen portal er virkelig super let, det lyder mere avanceret end det virkelig er. Som forhandler hos os får du fuld støtte til alle sager og hjælper med alt, indtil du bliver fuldstændig selvforsynende.

BEMÆRK! Kontakt os kun, hvis du er virkelig seriøs og vil komme i gang som forhandler.

priserne

For at få fair priser som detailhandler, vil vi naturligvis høre din vision. Er ideen om, at du håndterer tjenesterne i vennekredsen, eller har du til hensigt at sælge online. Dette er selvfølgelig kriterier, der påvirker dine priser.

10-dages abonnement 😕 credits
1 måneders abonnement:? credits
3 måneders abonnement:? credits
6 måneders abonnement:? credits
12 måneders abonnement:? credits
250 credits – 250 euro
500 credits – 500 euro
1000 credits – 1000 euro
Bonus ved større køb

Er du interesseret i at blive forhandler?

Kontakt os derefter via support@iptvkonge.com

Forhandlerindstillinger

FORHANDLERE & SÆLGERE

Valgmulighed 1: Tjen en sum penge på alle, du vælger, der køber 1 år. (koster intet at komme i gang)

Valgmulighed 2: Invester og kom i gang med din egen forhandlerportal, hvor du selv kan administrere dine kunder. Du driver blot dit eget IPTV-firma og er helt uafhængige. Vi tager os af alt det tekniske, og selvfølgelig får du fuld støtte fra os hele tiden.

Vi støtter vores forhandlere

Vi tilbyder alle vores forhandlere “gode” priser på hardware. Vi kan også hjælpe med webtjenester som f.eks. Vores eget websted.

Hvorfor du skulle vælge os

Support

Vi er på vagt fra 10 til 22. Hos os er kunden i fokus før, under og efter det afsluttede køb.

Sikkerhed

Vores servere er baseret uden for Danmarks grænser. Ingen danske myndigheder har myndighed til at henvende sig til vores servere, og vi kan love dig, at dit privatliv er bevaret.

Stabile servere

Vi har den mest stabile IPTV-service på markedet. Kanaler, film og serier med en oppetid uden for denne verden. Derudover har vi valgt ikke at bringe kvaliteten i fare.

Prisgaranti

Da vi er førende inden for IPTV-branchen, kan vi garantere, at ingen kan måle sig med vores fantastiske priser.

Premium kanaler

Vi leverer tusinder af tv-kanaler fra hele verden. Vi udsender alle CMore, Dplay, Viasat, Viaplay PPV, film og serier direkte fra HBO, Netflix og Viaplay.

Betaling

Betal let og enkelt med betalingsmetoder som PayPal eller Swish

error: Content is protected !!
sv_SESvenska